top of page
presentasjon

Agenda Innlandet 2024

"Kvelden før" på Elverum

 

Delta 23. januar 2024 på Terningen Arena, Elverum!

Dagen før Agenda Innlandet-konferansen gjennomføres det flere møter og enkelt-arrangement på Terningen Arena før vi samles til uformell sammenkomst med mulighet for litt mat og drikke. Kommer du til Elverum dagen eller kvelden før, er du velkommen til Terningen Arena for inspirasjon, mingling og litt ekstra faglig påfyll. 

Kl. 12.30 – Digital Innlandets strategidiskusjon
Hvordan kan vi kraftsamle for å skape vekst innen IT/tech i Innlandet og samtidig hjelpe virksomhetene med sin digitale transformasjon? Hør innledninger til strategidiskusjonen om IT/tech i Innlandet.

 

 


Kl. 17.00-18.00 – Kvelden før med NHO & LO
Det inviteres til felles oppspill til Agenda Innlandet kvelden før med de største arbeidslivspartene i Innlandet, LO og NHO.  Tema er hvordan vår digitale fremtid blir og hvordan vi griper den an.

 


Kl. 18.00 – Innlandet Bondelag
Møt beredskapsminister Emilie Enger Mehl, bonde og NRK-journalist Lars Os, statsforvalter Knut Storberget, bondelagsleder Bjørn Gimming og flere andre kjente personer på stormøte og debatt om landbruk og beredskap.

 

Ingen påmelding

 


Kl. 19.00 – Miniseminar med Innlandet Idrettskrets og Olympiatoppen
Hvordan skape store prestasjoner og utvikling samtidig som vi ivaretar hele mennesket?

 

Møt Knut S Solberg, Toppidrettssjef i Olympiatoppen Tore Øvrebø adm. Direktør i Norsk Tipping Tonje Sagstuen, Senior Key Account Manager New Wave Norway AS Vidar Løfshus, musikkprofessor og gründer Magnus Beite, partner i KPMG Thore Kleppen og tidligere håndballproff og foredragsholder Gro Hammerseng-Edin 
 

 

 


Kl. 20.00 – 00.00: Agenda Innlandet GET-TOGETHER
Felles mingling. Salg av pizza, øl, mineralvann og snacks

Ingen påmelding

bottom of page