top of page

Agenda Innlandet-konferansen utsettes til 2022

Dette har vært et utfordrende år for alle som driver med arrangement og fysiske møteplasser. Vi har gjennom hele året håpet å kunne gjennomføre konferansen, og takker for tålmodigheten med flere utsettelser og nye datoer. Selv om Norge nå har en plan for gjenåpning av landet og det er lys i tunellen, er det bestemt at man hopper over denne årets utgave, det blir derfor ingen konferanse den 12. august. Dette er fordi det er fortsatt usikkerhet om vi klarer å gjennomføre et trygt arrangement for dere med dagen smittevernregler, slik at dette blir en god opplevelse for alle deltakere.


Men vi ser allerede frem mot ny konferanse i 2022 – Datoen er 25.januar og vi skal fortsatt være i Maihaugsalen på Lillehammer.



For dere som allerede er påmeldt vil vi gjerne gi dere muligheten til å bli med over i 2022 konferansen. Det vil si at vi reserverer plassen din. Dersom du ikke kan delta som følge av endret dato, må vi ha din avmelding på epost innen 1. september til konferanse@agendainnlandet.no Etter denne dato er din påmelding fortsatt bindende.


Vi håper å se deg på Lillehammer i januar 2022.


Vennlig hilsen Agenda Innlandet

bottom of page